11 Φεβρουαρίου 2018

Nike LeBron XV (Black Gum)

Είναι νομίζω πασιφανές πως είμαι φανατικός οπαδός του Αέρινου Μιχαλάκη ή αλλιώς ΜJ ή αλλιώς GOAT ή Black Cat γι' αυτό άλλωστε έχω πολλούς απ' τους κωδικούς της περίφημης signature σειράς του σε διπλές ή και τριπλές εκδόσεις. Για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε είπα να αλλάξω τακτική και να "ντουμπλάρω" για πρώτη φορά ένα από τα μοντέλα της signature σειράς του εν πολλοίς καλύτερου εν ενεργεία μπασκεμπολίστα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη. Το Nike LeBron XV πρόκειται κατ' εμέ για το πιο ενδιαφέρον κωδικό που κυκλοφόρησε η σειρά του "King James" τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έτσι πήρα την απόφαση να "διπλώσει" το κακό μ' αυτό.
Το σχεδόν κατράμι LeBron XV σίγουρα δεν αναδεικνύει τις σχεδόν άπειρες στιλιστικές δυνατότητες και εμπνεύσεις που προσφέρει το Flyknit ή ορθότερα το BattleKnit υλικό που δομεί το άνωθεν μέρος της εν λόγω κατασκευής. Τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία που διακοσμούν το περίτεχνο πλεκτό έχουν παραμείνει απαράλλαχτα και φυσικά κι αυτά είναι "ντυμένα" στα μαύρα. Η ενδιάμεση σόλα καθώς και οι τρεις BattleMax αεροθάλαμοι έχουν επικαλυφθεί με μια λεπτή στρώση ματ χρώματος συνεισφέροντας έτσι κι αυτά στο stealth design της έκδοσης. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν το εκ γεννετής και επιμελώς "κρυμμένο" κατράμι swoosh εξαφανίζεται από προσώπου Γης. Το χαρακτηριστικότερο βέβαια γνώρισμα της συγκεκριμένης έκδοσης δεν είναι άλλο παρά το ανοιχτό καφέ χρώμα (gum) που επιλέχθηκε για να "διακοσμηθεί" η χωρισμένη στα τρία εξωτερική σόλα του 15ου LeBron. Ο παρουσιαζόμενος κωδικός κυκλοφόρησε ανήμερα της περσινής Black Friday κι αν δε κάνω λάθος έχει φορεθεί από τον King εντός αγωνιστικού χώρου μονάχα μια φορά και για την ακρίβεια στον εντός έδρα αγώνα των Cavaliers εναντίον των Charlotte Hornets όπου οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν δια πυρός και σιδήρου με τον LeBron μάλιστα να ολοκληρώνει το ματς πετυχαίνοντας το 57ο triple-double της καριέρας του (27 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 13 ασίστ).
Όσοι επιθυμείτε τώρα να "γνωριστείτε" ακόμη περισσότερο με το ποιοτικότερο μπασκετικό προϊόν που κυκλοφόρησε το μπασκετικό τμήμα της Nike δεν έχετε παρά να κλικάρετε επάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://greeksneakcollector.blogspot.com/2017/11/nike-lebron-xv-ashes.html